Розлучення чи ні? Тарас Тополя нарешті розповів правду про стосунки з Alyosha (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 450

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олена і Тарас Тополя. Фото: instagram.com/alyoshasinger

Зіркова пара на межі? Соліст гурту "Антитіла" нарешті прокоментував чутки про розрив з дружиною

Останнім часом в мережі з'явилося чимало чуток про можливе розлучення фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі та його дружини Олени Тополі (раніше відомої як Alyosha). Та нині музикант, який заговорив про політичні амбіції, нарешті розсекретив, що насправді відбувається в його особистому житті. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Шанувальники пари були стурбовані, адже подейкували, що відстань та різні погляди на життя можуть стати причиною розриву. Особливо враховуючи те, що Олена протягом тривалого часу проживала у США, тоді як Тарас залишився в Україні через війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тарас Тополя вирішив дати чітку відповідь на ці припущення, запевнивши, що їхній шлюб залишається міцним. В інтервʼю Аліні Шаманській співак зізнався, що в їхньому сімейному житті дійсно бували важкі моменти, але вони завжди знаходили спільну мову. Він наголосив, що для них з Оленою найважливішими є не лише взаємна любов, а й діти, які об’єднують їх і допомагають підтримувати гармонію в стосунках.

Тарас також зауважив, що в будь-якому шлюбі можуть бути розбіжності в поглядах, але це лише частина нормальних стосунків. Попри все, подружжя продовжує цінувати одне одного та спільно долати життєві виклики. Такий коментар розвіяв усі сумніви щодо їхнього розлучення.

У нас міцна родина. Це найбільша цінність — діти, наш союз з Оленою. Ми цікаві особистості, творчі люди, зі своїми характерами, але це для мене настільки дорого, цінно, що про яке розлучення взагалі могла йти мова? І зараз вона не йде,
— запевнив Тарас Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя розповів, як допомагає країні у владних колах. Лідер гурту "Антитіла" зізнався, що працює на Офіс Президента.