Григорій Решетнік помпезно відгуляв день народження за кордоном: "Людей приходило все більше" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 180

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Григорій Решетнік. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Дружина 41-річного телеведучого показала, як все минуло

Український ведучий Григорій Решетнік відзначив своє 41-річчя в Чехії разом із близькими та друзями, скориставшись можливістю виїхати за кордон. Попри відстань від рідної країни, святкування вийшло дуже теплим і несподіваним завдяки сюрпризу, який організували його рідні. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Подружжя провело день, насолоджуючись атмосферою Праги. Ранок вони провели на прогулянці старовинними вуличками міста, насолоджуючись його історичною красою. Проте головною подією дня став сюрприз від Христини, який очікував на ведучого ввечері. Вона домовилася з друзями Григорія, які прибули з України, організувавши святкову вечірку в одному з затишних закладів міста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про свої враження від сюрпризу Григорій поділився в Instagram, зазначивши, що цей день залишився у його пам’яті як один із найяскравіших моментів року. Христина також розповіла, що її чоловік був приємно вражений і подякував усім за підтримку та теплі емоції.

Наші друзі присилають мені запрошення на зустріч. Ми приходимо, а там сюрприз. Найрідніші люди в Чехії прийшли вітати коханого. Людей приходило все більше. Ось який у нас стіл неймовірної діаспори в Чехії. Сказати, що Гриша був вражений — нічого не сказати. Не міг повірити в те, що відбувається. Він нічого не знав і не здогадувався,
— написала дружина телеведучого.
Григорій Решетнік. Фото: instagram.com/kristina_reshetnik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки насправді заробляє Григорій Решетнік на "Холостяку"? Шокуючі цифри озвучив відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов.