Аль Пачіно намагалися викрасти: популярність після "Хрещеного батька" ледь не коштувала йому свободи

Новини шоубізнесу
725

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аль Пачіно. Фото: Getty Images

Актор розповів про моторошний інцидент, який стався на піку його популярності

Знаменитий голлівудський актор Аль Пачіно, якого глядачі знають за ролями у фільмах "Хрещений батько", "Запах жінки" та "Обличчя зі шрамом", розкрив шокуючу історію зі свого минулого. Так, вражаючою стала не тільки розповідь про те, як у зірки Голлівуду зник пульс, а й те, як одного разу його мало не викрали. Більше деталей дізнавайтеся нижче!

Як пише видання People, актор у своїх мемуарах поділився інцидентом, коли міг стати жертвою викрадення. Ця ситуація трапилася після виходу на екрани його культового фільму "Хрещений батько". Популярність Пачіно тоді зросла миттєво, що зробило його впізнаваним серед мас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як згадує актор, одного разу після гучної вечірки, коли він та його брат трохи перебрали алкоголю, вони заблукали й не могли знайти дорогу до свого готелю. Несподівано до них підійшла жінка, яка запропонувала допомогти Аль Пачіно доїхати до місця призначення. Актор, не підозрюючи нічого поганого, сів до неї в машину. Проте під час поїздки, навіть у нетверезому стані, він відчув, що щось не так — незнайомка явно везла його не туди.

Я був п’яний, але був готовий вистрибнути з машини, що рухалася. Втім, це не сталося зі мною. Незнайомка побачила мої спроби відчинити двері та мовчки звернула у правильний напрямок,
— зазначив Аль Пачіно.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що після народження дитини молода коханка Аль Пачіно подала на нього до суду. Таким чином Нур Альфаллах потурбувалася про забезпечення власної дитини від актора.