TAYANNA здивувала зізнанням, як через комплекс меншовартості в неї почалася глибока депресія

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

TAYANNA. Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Артистка зізналася, як переживала депресивний стан, який тривав близько 3-х років

Відома українська співачка TAYANNA, яка розтрощила автівку колишнього, відверто розповіла про боротьбу з депресією, яка тривала три роки. Артистка зазначила, що цей період став для неї найважчим у житті, як на творчому, так і на особистому фронті.

У проєкті “Неймовірна правда про зірок” Тетяна Решетняк (справжнє імʼя виконавиці — прим. ред.) зізналася, що зіткнулася з глибокою кризою, яка змусила її переосмислити багато речей. За її словами, вона відчувала постійне емоційне виснаження, а психологічний стан погіршувався через відчуття самотності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вперше за довгий час TAYANNA залишилася без підтримки близьких людей, що стало основною причиною її депресії. Виконавиця прийняла рішення звернутися до психотерапевта, щоб розібратися у своїх проблемах і повернути радість до життя.

Варто зазначити, що під час консультацій співачка усвідомила, що більшість її труднощів бере початок з дитинства, коли вона стикалася з травматичними подіями. Ну а сьогодні TAYANNA активно працює над собою, щоб подолати цей складний етап та рухатися вперед, відновлюючи баланс у житті.

Це було три дуже важких роки. Я залишилася одна: і в бізнесі, і в особистому житті. У такій ситуації я вже була 9 чи 10 років тому. І зараз вона повторилися. У мене була дуже глибока депресія.
Це насправді важко, коли ти розумієш, що все життя тобою керувала якась дитяча травма, недолюбленість або невпевненість. Моя основна тема в психотерапії — комплекс меншовартості й недооцінення себе,
— розповіла TAYANNA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше TAYANNA висловилася про брата, який живе на росії та дружить з путіністами. Варто зазначити, що з самого початку повномасштабної війни артистка уникає питань про Мішу Марвіна.