Таємний меседж у пісні Бейонсе: фанати підозрюють співачку у причетності до смерті коханки Jay-Z

Новини шоубізнесу
532

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Бейонсе. Фото: instagram.com/beyonce

Ба більше, в Мережі шукають докази того, що Блу Айві є донькою Кетті Вайт, а не Бейонсе

Вже не перший місяць соцмережі гудять тим, що P. Diddy був тісно повʼязаний зі співачкою Бейонсе та її чоловіком Jay-Z. Тому не дивно, що після скандалу з “білими вечірками”, довкола близьких друзів репера теж розгорнулося чимало конспірологічних теорій. І ні, сьогодні мова йде не про те, що Бейонсе нібито вбивала своїх успішних колег. Оскільки цю історію ви напевно чули вже чимало разів завдяки “розслідуванням” у TikTok.

Натомість нині у Мережі набирає популярності ще одна теорія змови, яка сколихнула фанатів Бейонсе. А спровокувати такі чутки артистці вдалося треком “Daughter” з альбому Cowboy Carter. Адже після релізу деякі слухачі припустили, нібито у своїх текстах Бейонсе натякнула на причетність до смерті коханки свого чоловіка Jay-Z — Кетті Вайт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Невже пісня Daughter — зізнання Бейонсе у вбивстві?

Як пише видання “Новини live”, перші чутки почали поширюватися ще весною, коли вийшов альбом Cowboy Carter. Проте, спочатку теорії змови були швидко забуті. Однак після скандалів навколо інших відомих особистостей, шанувальники знову повернулися до історії з Бейонсе. Вони впевнені, що артистка через пісню Daughter натякнула на вбивство Кетті Вайт, яка свого часу мала роман із Jay-Z.

Кетті Вайт померла у 2011 році у віці 28 років при загадкових обставинах. Причиною смерті назвали аневризму. Але прихильники конспірології вважають, що це не випадковість, а продуманий план Бейонсе. За словами шанувальників, в пісні є рядки, що натякають на усунення суперниці зі шляху.

Твоє тіло розпласталося на брудній підлозі,
Твоя кров забруднила моє модне вбрання.
Прибиральниця впустила мене відразу,
вона була моєю великою фанаткою.

Бейонсе не є справжньою мамою Блу Айві?

В той самий рік, за п’ять днів до трагічної загибелі Кетті, Бейонсе на церемонії VMA оголосила про свою вагітність. Однак після цього сталася інша загадкова подія: під час одного з телеефірів глядачі помітили, що її животик виглядав неприродно, що спричинило хвилю запитань. Пізніше пара визнала, що звернулася до сурогатного материнства, хоча намагалися це приховати від публіки.

На тлі таких згадок нині шанувальники теорії змови переконані, що саме у цей період Бейонсе "усунула" Кетті Вайт і забрала її дитину. За цією версією, донька співачки, Блу Айві, є тією самою дитиною. Конспірологи навіть стверджують, що дівчинка має певну схожість із покійною Кетті Вайт.

Попри відсутність будь-яких підтверджень або доказів цієї теорії змови, історія продовжує ширитися мережею. Фанати не збираються відмовлятися від своїх здогадів і пильно досліджують кожен рядок пісні Daughter, шукаючи нові натяки та підказки, які могли б вказати на правдивість цієї скандальної теорії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, прихильники Джастіна Бібера помітили, що він різко зник з публічного простору через причетність до скандалу з P. Diddy. Нагадаємо, Мережею шириться теорія, ніби Джастін був однією з неповнолітніх жертв скандального продюсера.