Інсайдери розкрили пікантні деталі роману Лесі Нікітюк: стосунки ведучої з військовим можуть бути фальшивими

Новини шоубізнесу
1 052

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Леся Нікітюк та Дмитро Бабчук. Фото: instagram.com/lesia_nikituk; instagram.com/special_my_profession

Медійна журналістка вважає, що нові стосунки ведучої — це лише піар-хід для підняття рейтингу

Віднедавна у Мережі активно обговорюють роман Лесі Нікітюк з військовим Дмитром Бабчуком. Проте чимало користувачів почали сумніватися в справжності цих стосунків.

Відома блогерка та журналістка Наталія Тур, у шоу "#ністиданісовісті", яке транслюється на YouTube-каналі "Люкс ФМ", висловила власну думку щодо цього питання. Дівчина припускає, що нові стосунки Нікітюк можуть бути лише піаром, організованим для підтримки її популярності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, Тур підкреслила, що Леся Нікітюк раніше ніколи не демонструвала свої романтичні стосунки публіці. А про роман з військовим Дмитром Бабчуком вона почала говорити доволі швидко, підігріваючи інтерес до власної персони.

Я взагалі думаю, що він (роман Лесі Нікітюк — прим. ред.) несправжній. Думаю, це дуже вдалий піар-хід для підтримки Лесі. Тут не відчувається цього вайба серйозності,
— зазначила Наталія Тур.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після того, як Леся Нікітюк показала свого коханого, Мережею почали ширитися дивні чутки про чоловіка. Зокрема Дмитра прозвали бабієм, який до роману з телеведучою мав доволі бурхливе особисте життя.