"Я гладенька усюди!": колишня дружина Остапчука жорстко висміяла його у соцмережах

Новини шоубізнесу
1 148

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Фото: instagram.com/kristygor

Христина Горняк познущалася з колишнього чоловіка, пригадавши його гучний скандал

Блогерка Христина Горняк, ексдружина телеведучого Володимира Остапчука, вкотре не втрималася від іронії щодо колишнього чоловіка. Зокрема жінка згадала гучний скандал, в який Остапчук потрапив минулого року.

Нагадаємо, що у серпні 2023 року шоумен обурив громадськість заявою, що не може оцінити зовнішність жінки на 10 балів, якщо вона не голиться. Ба більше, тоді у соцмережах проти Остпапчука влаштували цілий бунт, в тому числі й відомі артисти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та днями Христина — не називаючи ім'я ексчоловіка — саркастично зазначила, що вона безперечно заслуговує на оцінку "10 з 10", оскільки дотримується певних “стандартів” особистої гігієни, які озвучував Остапчук. Водночас блогерка наголосила, що її вибір не пов'язаний з чужими оцінками, а є суто особистим.

Може, ви не знали ще, але дивіться, я точно 10 з 10. Та я давно вже така, це мій свідомий вибір, а не тому, що хтось такі оцінки роздає. Так от, це я про те, що я гладенька усюди!
— пожартувала Христина Горняк.
Христина Горняк. Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що вже понад 2 роки Остапчук та Горняк ніяк не можуть поділити спільний будинок. При цьому блогерка зізналася, що зупиняє її подати позов до суду, аби розв'язати це питання.