"Це дуже образливо": Оля Полякова розповіла, які слова молодшої доньки ранять її

Новини шоубізнесу
1 414

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото:Оля Полякова / Facebook

Оля Полякова заявила, що її донька наразі перейшла у підлітковий вік

Відома українська артистка Оля Полякова, яка розповіла, що допомогло їй відмовитись від цигарок, заявила про непрості стосунки з молодшою донькою Алісою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму коментарі для “Сніданку з 1+1” Полякова розповіла, як будує стосунки з доньками. Вона зазначила, що старша донька Марія вже стала для неї подружкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавиця також додала, що їй не так складно було зі старшою, як з молодшою донькою. Нині Аліса Полякова входить у підлітковий вік.

Не так складно, як із молодшою. Молодша тільки-но увійшла в підлітковий вік. Нам бахнуло 13. "Усе, ти нічого не розумієш, не заходь до мене без стуку, не розмовляй зі мною. Мені нецікаво з тобою. Ти взагалі в цьому не розбираєшся", – повністю таке знецінення. З одного боку, це дуже сильно ранить, це дуже образливо, з іншого боку, ти розумієш, що дитині, щоб сепаруватися в майбутньому, потрібно пройти цей шлях і знецінити свого першого вчителя. А це твої мама й тато,
-зізналася Оля.

Окрім того Полякова додала, що "покірно терпить" складнощі перехідного віку своєї молодшої доньки. Артистка також каже, що між її доньками поки не виникло близьких стосунків. Оля переконана, що всьому виною шестирічна різниця у віці.

У них дуже велика різниця у віці. Думаю, дітей потрібно народжувати трошки поспіль,
- резюмувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова розповіла, як долає свою кризу середнього віку. Зірка зізналася, що пропрацьовує проблему з психологом.