Джеррі Хейл показала себе у дитинстві: артистка зустріла 29-й день народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/thejerryheil

Співачка подякувала своїм батькам, які вірили у її талант

Відома українська співачка Джеррі Хейл, яка розповіла, хто став її помічником на шляху до популярності, 21 жовтня відсвяткувала 29-й день народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, цьогорічна представниця України на Євробаченні відзначилася постом у день свого народження. Зокрема, вона розповсюдила серію світлин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У публікації Джеррі показала, як змінювалася її зовнішність, починаючи з дитинства. Артистка додала до посту символічний текст, у якому написала про історію свого життя.

Як добре, що фото зберігають історію. В цій каруселі — історія про те, як джерело пробива собі шлях. Як співав класик, скільки себе памʼятаю. Батьки завжди казали мені не “якщо ти будеш на сцені”, а “коли”. І я дуже увірувала. Дуже вдячна своїм батькам за це і хочу попросити зараз всіх, у кого є діти, родити так само, коли це стосується чогось, що ваші діти дуже люблять! Я займалася музикою день та ніч. Вона стала моїм повітрям і моїм побутом. Так само я увірувала, коли казала на інтервʼю на Євробаченні: “Перемога на Євробаченні — це коли українська музика буде в усіх ваших плей-листах”. Мої треки стала зʼявлятися там одразу після конкурсу: Мальта, Іспанія, Британія, Німеччина, Туреччина. Віра + самопрограмування.
- написала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона прокоментувала конфлікт між нею та Джеррі Хейл. За словами реперки, їхні шляхи з колегою розійшлися.