"Прийшов і купив дві машини у салоні з картки": Женя Галич розсекретив, скільки заробляв грошей на піку кар'єри

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/jenia_galich

Прямо називати суму Женя не став

Відомий український співак, фронтмен колективу “O.Torvald” Женя Галич, який розповів про рівень свого доходу під час війни, зізнався, яку найбільшу суму заробляв у житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у програмі 33 запитання, яка виходить на YouTube каналі Люкс ФМ, Галич розповів, скільки одного разу йому вдалося заробити. Це справді досить вражаючі гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що свого часу (у 2017 році) співак представляв Україну зі своїм колективом на Євробаченні у Києві. Саме у ті часи гурт був на хвилі популярності і заробляв серйозні гроші. Отож, Галич розсекретив, що після перемоги на нацвідборі у “O.Torvald “з'явилися великі контракти. Коли журналіст запитав у Жені про конкретну суму, яку хлопцям вдавалося заробити, то Галич просто відповів, що це було дуже багато. Ба більше, у ті часи він міг купити дві машини у салоні, розрахувавшись картою.

Мільйони гривень. Я не пам'ятаю точно, але я прийшов і купив дві машини у салоні з картки.
- відповів Галич.

Дивитися з 13:38

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Галич зізнався, як його дружина реагує на побачення з іншими дівчатами. Артист не приховує, що вже не одну колегу запрошував зустрітися у неформальній обстановці.