Софія Ротару неочікувано приїхала в Київ: як зараз виглядає 77-річна співачка (ФОТО)

Новини шоубізнесу
6 024

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Невже Софія Ротару вирішила повернутись в Київ? Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Схоже, Ротару знайшла еліксир молодості, бо з роками вона практично не міняється

Поки онука Софії Ротару заробляє гроші в США, сама співачка повернулась в Київ. Що зірка робила в столиці та який вигляд вона зараз має? Фото дивіться на Хочу!

Виявляється, до столиці Ротару навідалась не просто так. Вона приїхала в Київ, щоб вшанувати пам'ять свого покійного чоловіка — музиканта Анатолія Євдокименка, який пішов із життя 22 роки тому, 23 жовтня 2002 року. У цей день Софія Михайлівна відвідала його могилу на Байковому кладовищі та зробила фото біля неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка поділилася цим знімком у своєму Instagram та лаконічно підписала фото. Вона написала: "Єдиний", додала червоне серце і вказала сьогоднішню дату 23.10.2024.

Софія Ротару відвідала могилу свого чоловіка в столиці. Скриншот

На фото Софія Ротару позує у джинсах, коричневій жилетці, светрі та шарфі, а також зі своїм постійним аксесуаром — окулярами. Обличчя зірки важко роздивитись, однак загалом можна сказати, що вона має чудовий вигляд й майже не старіє.

Цікаво, що про місцеперебування Софії Ротару ходять легенди. ЗМІ пишуть, що зірка придбала розкішну віллу на Сардинії, Італія, де нібито мешкає разом із сином та його дружиною. А її сестра Ауріка запевняє, що Ротару не виїжджала за кордон і продовжує жити у своєму будинку в Конча-Заспі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось з майном Софії Ротару в Криму є певні, скажімо, проблеми. Влітку стало відомо, що окупанти планують перетворити віллу зірки на воєнний госпіталь.