"Була в повній ямі": MamaRika повідомила, що свого часу була алкозалежною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

MamaRika розповіла, що їй довелося взяти аскезу, аби впоратися із шкідливою звичкою

Відома українська виконавиця MamaRika, яка приголомшила фотосесією через пів року після операції на грудях, розповіла про свої проблеми з алкоголем.Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка розповіла, що у юні роки вона часто бачила, як її батько випивав. Пізніше зірка сама зіткнулася з алкогольною залежністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Внаслідок цього, у співачки виникли проблеми з психоемоційним станом. Окрім того, надмірне вживання спиртного негативно вплинуло на її творчість та особисте життя.

У мене були проблеми з алкоголем. Бо мій батько алкоголік зі стажем. І я це бачила, тому кармічно мене постійно кидає в цю історію. Є постійні спокуси протягом усього життя. Коли я зривалася на ось ці алкогольні періоди, у мене стопорилося повністю все: починаючи від творчості, закінчуючи особистим життям. Я була в повній емоційній ямі. Тобто це мінус повний. Коли я вигрібала з цих станів, у мене відразу все йшло вгору,
– зізналася MamaRika.

Однак, через певний період часу знаменитість усвідомила, що алкоголь до добра не доведе. Отож, селебритіс відмовилася від шкідливої звички. Зокрема, вона взяла аскезу від спиртного на три роки.

Навіть коли ти випиваєш келих шампанського, то в цей момент я "мінусую" себе. Навіть на фізичному рівні, коли я п'ю, у мене сідають голосові зв'язки. Мені навіть тут Всесвіт намагається пояснити, що мені не можна вживати алкоголь. У тебе є приклад, стоп. Я про те, що це дуже згубна історія. Вона дуже сильно знищує на рівні кармічному і не лише. І нагрібає дуже багато проблем. Я колись пообіцяла собі не пити рік, а не робила цього три. І мені так добре було. Я познайомилася з Сергієм, по музиці пішла вгору,
- резюмувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MamaRika повідомила, завдяки чому їй вдалося налагодити стосунки з чоловіком. У пари з'явилося нове хобі.