Леонардо Ді Капріо з дівчиною на прогулянці: як виглядає новий домашній улюбленець зіркової пари (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Леонардо Ді Капріо. Фото: Getty Images

Пара взяла з собою на шопінг милого песика

Леонардо Ді Капріо та його обраниця прогулялися Нью-Йорком разом зі своїм песиком. Показуємо, хто підкорив серце актора та моделі - у цьому матеріалі на Хочу!

Днями 49-річний американський актор Леонардо Ді Капріо та його 26-річна дівчина, італійська модель Вітторія Черетті, потрапили під приціл папараці у Нью-Йорку. Про це пише Backgrid.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зіркова пара насолоджувалась прогулянкою та шопінгом. Лео був одягнений у білу футболку, сірі шорти та худі на застібці. На голові у нього була чорна кепка, на очах - окуляри від сонця, а на ногах - спортивне взуття. Водночас Вітторія віддала перевагу джинсовим мінішортам, білій футболці, чорному худі на застібці, спортивному взуттю та сумці у світло-бузковому кольорі.

Разом з ними було і їхнє нове цуценя. Так, Черетті несла на руках песика породи померанський шпіц. Тільки-но погляньте, який він милий!

Леонардо Ді Капріо та Вітторія Черетті. Фото: instagram.com/backgrid_usa
Леонардо Ді Капріо та Вітторія Черетті. Фото: instagram.com/backgrid_usa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що P!NK взяла з собою на гастролі песика з притулку. Так, зірка розраховує знайти йому нову домівку до кінця туру. Більше про це - читайте у цьому матеріалі.