Дмитро Дікусар розповів, як на війні зустрів свій 39-й день народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Танцівник також дав цікаву пораду тим, хто "втрачає віру в людей"

Відомий український танцівник Дмитро Дікусар, який показав життя за кордоном, вийшов на зв'язок з передової та розповів, як відзначив 39-річчя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 24 жовтня Дікусар святкує свій 39-й день народження. З нагоди свята Дмитро опублікував у себе в соцмережах пост.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У публікації він написав, що дуже полюбляв, коли його іменини припадали в будній день. Хореограф каже, що таким чином він на власні очі міг побачити підсумки свого життя за рік. Проте, цього разу у Дмитра нова робота, адже він захищає Україну від російських загарбників. Отож, Дікусар повідомив про те, що мав виступ з побратимами. Артист додав, що вони завдали болю окупантам.

Я завжди полюбляв, коли мій день народження припадав на робочий день, бо що може бути кращим, ніж мати змогу на власні очі побачити і підбити підсумки за рік життя. Певно, Бог чує мене, бо сьогодні я теж мав "виступ" зі своєю командою. Не той, що ви звикли бачити, але він набагато цінніший для мене. Кац*пні було боляче! На жаль, це не поверне життя нашим друзям і близьким, але збереже життя іншим,
- говорить танцівник.

Окрім того танцівник також звернувся до тих, хто відчуває певну зневіру. Захисник зазначив, що прекрасних людей в Україні також вистачає, а відтак не треба втрачати віру одне в одного. Окрім того, Дікусар додав, що важливо не вестися на російську пропагандистську машину.

Я відчуваю вашу роздратованість деякими нашими співгромадянами, бо буваю іноді в місті і теж читаю новини. Можливо, ви навіть час від часу втрачаєте віру в людей… Але пам'ятайте, що прекрасні люди є в нашій країні. Можливо, їх навіть менше, ніж гнид, але на них тримається Всесвіт! Тож, не втрачайте віру одне в одного, мої прекрасні люди, і фільтруйте російську ІПСО, яка працює безперестанку,
- резюмував хореограф.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Дікусар розповів, як його змінила війна за два роки служби. Хореограф зауважив, що сама війна теж неабияк змінилася.