"Вона - дівчина, в яку я був закоханий": Меловін показав, кому саме зробив пропозицію (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/melovin_official

Артист зробив пропозицію артистці, проте є один нюанс

Вдомий український співак Меловін, який прокоментував чутки про заручини із загадковою співачкою, показав фото з виконавицею, в яку був закоханий з дитинства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артист у себе в Instagram розповсюдив пост, яким максимально заінтригував свою аудиторію. Знаменитість поширив світлину, на якій видно, як він тримається за руку з дівчиною, яка йому відповіла взаємністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, перед тим артист розповсюджував пост, в якому натякав, що освідчився загадковій персоні. Проте, то було неосвічення, а домовленість про майбутній дует. Співак розповів, що йому вдалося вмовити цю жінку на співпрацю і вони зовсім скоро заспівають разом.

Ця подія є максимально важливою для Меловіна, адже його майбутня партнерка в дуеті подобалася йому із самого дитинства. Отож, поки що знаменитість не планує розкривати обличчя незнайомки. Він лише запропонував підписникам вгадати, з ким у нього буде колаборація. Варто зазначити, що фоловери доволі часто в коментарях називали ім'я Тіни Кароль.

Дуже багато розмов і ще більше теорій про крайній допис. Я тішуся, що люди підходять до цього зі здоровою цікавістю. І так, багато хто вгадав - вона сказала "так" дуету. Але для мене це більше, ніж пісня! Це втілення дитячої мрії! Вона - дівчина, в яку я був закоханий тривалий час у дитинстві! І я дійсно щасливий!
- розповів артист.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як загадкова Клавдія Петрівна з'явилася у новому кліпі Меловіна. Артист утримується від будь-яких коментарів стосовно присутності образу Клавдії Петрівни у його кліпі.