Зірка серіалу "Тарзан" пішов з життя: донька Рона Елі розкрила болісну правду

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Рон Елі. Фото: Getty Images

Світ кінематографа втратив одну з ікон золотого століття Голлівуду

Світом тільки пронеслася сумна звістка про смерть вокаліста легендарного гурту “Iron Maiden”, як згодом поширилися нові невтішні новини. На 87-му році життя помер відомий американський актор Рон Елі, який прославився завдяки своїй ролі Тарзана в культовому серіалі 1960-х років. Сумну новину підтвердила його донька Крістен.

Кар'єра Елі досягла свого піку завдяки серіалу "Тарзан", де він виконав роль легендарного персонажа. Його акторська майстерність і фізична підготовка дозволили Рону самостійно виконувати більшість небезпечних трюків, що не раз призводило до отримання травм та укусів тварин на знімальному майданчику. Після кількох десятиліть успішної кар’єри в кіно, у 2001 році Рон Елі офіційно оголосив про завершення своєї роботи в індустрії. Проте через 13 років він вирішив повернутися на екран, знявшись у телевізійному фільмі "Очікуючи Аміша".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новину про смерть тата Крістен Казале Елі повідомила у себе в соцмережах. При цьому деталі та причини вона розкривати не стала, але зазначила, що це стало важкою втратою для всієї родини. Та, як виявилося, Рона Елі не стало ще 29 вересня у власному будинку в Лос-Аламосі, Каліфорнія.

Без перебільшень можна сказати, що світ кінематографа втратив одну з ікон золотого століття Голлівуду. І хоч останні роки свого життя Рон Елі віддав родині, обмежуючи спілкування з прихильниками, памʼять про нього житиме вічно.

Світ втратив одного з найвидатніших людей, які будь-коли жили, а я втратила свого тата. Він був тим, кого люди називали героєм. Для мене він був актором, письменником, тренером, наставником, сім'єю та лідером. Тато створив потужну хвилю позитивного впливу, куди б він не йшов. Вплив, який він мав на інших — це те, чого я ніколи не бачила в жодній іншій людині! В ньому було щось справді магічне,
— написала донька актора.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, нещодавно також стало відомо про смерть відомого американського режисера, який підтримував Україну та зняв фільм про війну. Аарон Кауфман прожив всього 52 роки, а згодом його життя обірвалося через важку хворобу.