"Людина забороняє його видати": Маша Єфросиніна розповіла про випадки, коли герої її інтерв'ю забороняли публікувати їхню бесіду

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: mashaefrosinina / Instagram

Єфросиніна також додала, що розуміє позицію людини, яка не дозволила публікувати розмову

Популярна українська блогерка Маша Єфросиніна, яка раніше поплакалася щодо наслідків арешту у рф, заявила, що одне з її інтерв'ю в рамках проєкту Екзамен не вийде. Подробиці - в нашому матеріалі.

Телеведуча Маша Єфросиніна, яка останнім часом записує багато інтерв'ю із зірками вітчизняного шоубізнесу, повідомила, що один з її героїв заборонив публікувати їхню бесіду. Що сталося, вона вирішила розповісти Володимиру Дантесу, наголосивши при цьому, що розуміє позицію цієї людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У нас є таке, що гість може сказати за три дні до "Екзамену", що я не в ресурсі. У нас є кейси, коли ми записали, змонтували випуск, а людина забороняє його видати. Це перші кейси, і трапилися вони ось-ось. І я розумію аргумент людини, що вона все проаналізувала і розуміє, що буде багато резонансних тем. Хоча інтерв'ю блискавичне й багато крапок над "і" розставило б. Людина розуміє, що вона не витримає всього, що понесеться. Говорить, що компенсує всі витрати,
– розповіла Єфросиніна.

Співак припустив, що йдеться про медійницю Тетяну Пренткович. Проте Маша зауважила, що це не так і вона говорила про іншу людину. Однак прізвища телеведуча називати все ж не стала.

Вона вже дала всім інтерв'ю. Скільки могли, вони всім дали,
– запевнила ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна повідомила про нагороду, яку її чоловік-військовий отримав від генерала Сирського. Варто зазначити, що коханий Маші Єфросиніної має звання старшого лейтенанта.