Артур Логай зізнався в страшній залежності: зірка "Київ вдень та вночі" намагався скоїти самогубство

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артур Логай. Фото facebook.comarthur.logai

Актор відверто розповів, що врятувало його в момент, коли він вирішив вкоротити собі віку

Український актор Артур Логай, відомий за ролями в серіалах "Київ вдень та вночі" та "Моя улюблена Страшко", приголомшив своїм зізнанням. Зірка розповів, що був на межі самогубства через сильну психологічну кризу. Що саме тоді відбулося у житті Артура Логая — дізнавайтеся на Хочу”

За словами артиста, все почалося ще у 12 років, коли він потрапив у пастку лудоманії — залежності від азартних ігор. В інтервʼю Аліні Доротюк Артур Логай згадав, що витрачав усі зароблені гроші на казино, а накопичені борги ставали дедалі важчим тягарем. Через це він почувався винним перед матір'ю і втратив контроль над власним життям. Цей критичний стан штовхнув Артура на страшний крок — він намагався порізати собі вени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Того дня, коли Артур залишився один вдома, він вирішив зробити фатальний крок. Але щасливий збіг обставин врятував його — батьки несподівано повернулися додому і змогли зупинити його від необдуманого вчинку. Зараз на його руках залишилися шрами як нагадування про той темний період.

Логай чесно зізнався, що вчинок був спробою привернути увагу, а не серйозним наміром покінчити з життям. Артист також поділився, що лудоманія є складною залежністю, яка не зникає повністю. Але зараз він знайшов сили жити для своєї родини та будувати успішну кар’єру, залишаючи минуле позаду.

Я втомився. Якби я дійсно тоді хотів, то ми б зараз не розмовляли. Я думаю, що на той момент це було і бажання і небажання, і спосіб привернути увагу, і спосіб зняти з себе відповідальність за те, що наробив. Все потрошку, але, якби хотів, доробив би до кінця. Можливо мені тоді пощастило, що батьки приїхали раніше, ніж мали приїхати. Було глибоко (глибокі рани — прим. ред.), злякався, було неприємно,
— пригадав Артур Логай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Артур Логай розповів, що став жертвою ДТП. Актор зізнався, що тоді його врятував пасок безпеки.