"Вони тусувалися всю ніч і майже весь час були в кутку разом":Ді Капріо заскочили з молодою коханкою

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Леонардо Ді Капріо. Фото: Getty Images

Супутниці артиста 33 роки, а до цього він зустрічався з жінками, які не старші 26

Легендарний американський кіноактор Леонардо Ді Капріо, який також потрапив у перепетії скандалу з P.Diddy, побачили з молодою обраницею, яка молодша за артиста на 16 років. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Леонардо, якому приписували роман з Іриною Шейк, добре провів час з популярною виконавицею та акторкою. Як виявилося, Ді Капріо провів ніч з 33-річної Теяною Тейлор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона стала відома завдяки ролям у стрічках “Тисяча і один”, “Поїздка до Америки 2”. Як повідомляє авторитетне видання Page Six, пара перебувала на вечірці у Нью-Йорку. Закохані танцювали та фліртувала, після чого вони разом покинули вечірку та відправилися у невідомому напрямку. Варто зазначити, що у повідомленні не вказується, чи цілував Леонардо свою супутницю. До речі, Ді Капріо зазвичай оточують жінки, які молодші за нього. До того ж, Лео зустрічався з жінками віком до 26 років.

Вони танцювали дуже пристрасно. Вони тусувалися всю ніч і майже весь час були в кутку разом. Пара покинула нічний клуб The Stafford Room разом о 3 годині ночі,
– повідомив інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леонардо Ді Капріо застукали з дівчиною на прогулянці. Пара взяла з собою на шопінг милого песика.