"Зараз нас тримає виключно цей досвід і наша близькість": Маша Єфросиніна вперше за довгий період розаовіла про чоловіка-військового

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча також розповіла, що тримає їхнє подружнє життя у стресових умовах

Популярна українська ведуча Маша Єфросиніна, яка розповіла про випадки, коли герої її інтерв'ю забороняли публікувати їхню бесіду, вперше за досить довгий період розповіла про свого обранця - військовослужбовця Тимура Хромаєва та його службу в лавах української армії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Єфросиніна заявила, що її чоловік наразі служить на посаді заступника командира роти з озброєння в київському підрозділі. Ведуча зізналася, що досить рідко має змогу бачитися з чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, незважаючи на труднощі, подружжя знаходить як зберегти міцні стосунки. Зокрема, Маша каже, що Тимур завжди знаходить правильні слова, аби її заспокоїти у необхідний момент.

Він закріплений за київським підрозділом і наразі вже є замісником командира роти по озброєнню. Тому він іноді приїжджає, приймає озброєння. На превеликий жаль я рідко бачу Тімура. Мені мало. Кожного разу йому вистачає сил поговорити зі мною, коли він бачить, що я "пливу". Він тримає мене. Ми проходимо через це майже третій рік. Саме тому що цьому передувало 19 років подружнього життя й різних періодів. І сьогодні я вже цим періодам і кризам вдячна. Зараз нас тримає виключно цей досвід і наша близькість,
- поділилася Єфросиніна в коментарі "Неймовірній правді про зірок".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна з-за кордону "поплакалась" щодо наслідків "арешту" в рф. Телеведуча насолоджувалася відпочинком біля моря.