Зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий зізнався, як заробляє на життя після важкого поранення на фронті

Новини шоубізнесу
828

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Розовий. Фото instagram.comviktor.rozoviy

Комік і захисник України знайшов спосіб повернутися до улюбленої справи

Відомий український комік та зірка шоу “Ліга сміху” Віктор Розовий, який зазнав важкого поранення на передовій, поступово повертається до звичного життя. Наразі він проходить реабілітацію, але разом з тим приділяє увагу і власній карʼєрі. Як саме артист та захисник України заробляє нині на життя — дізнавайтеся на Хочу!

Після тривалого лікування та відновлення, Віктору запропонували повернутися до шоу, однак не як учаснику чи ведучому, а в новій ролі. Артисту доручили стати редактором проєкту “Ліга сміху”, який приніс йому велику впізнаваність. Про це Віктор розповів у коментарі проєкту “Ближче до зірок”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Комік відповідальний за редагування матеріалів, коригування жартів учасників та надає поради молодим гумористам. Знаменитість підкреслив, що робота на телебаченні дозволяє йому залишатися в улюбленій сфері та відчувати себе корисним.

Але що найголовніше — це позитивно впливає на його моральний стан та здоров'я. Лікарі підтримали рішення Віктора Розового повернутися до гумору, адже активна робота та комедійна діяльність сприяють швидшому відновленню після травми.

Це велика честь для мене. До того ж я люблю "Лігу сміху" й завжди хочу бути корисним. Лікарі мої й фахівці з реабілітації кажуть, що дуже гарно впливає на процес реабілітації,
— зазначив Віктор Розовий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Віктор Розовий отримав важке поранення на фронті у березні цього року. З того часу артист пережив складні операції й донині продовжує реабілітацію. Раніше Віктор також розповів, чи зможе ходити після відновлення.