KOLA витратила мільйони і залишилася без прибутку: співачка розсекретила, у скільки їй обійшовся концерт у Палаці Спорту

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

KOLA. Фото: пресслужба

Та попри величезні витрати артистка готується знову зібрати прихильників на майбутньому сольному концерті

У власний день народження, 19 жовтня, українська співачка KOLA вперше виступила на головній сцені країни — у київському "Палаці спорту". Артистка підготувала масштабне шоу, але фінансово це виявилося серйозним викликом. Скільки виконавиця витратила на те, аби організувати такий масштабний концерт — дізнавайтеся на Хочу!

Як зізналася KOLA в інтервʼю “Неймовірній правді про зірок”, організація концерту вимагала значних коштів, і шоу не окупилося зовсім. Основними витратами стала сцена з великим дахом та екраном. За кожен з цих елементів співачка виклала по мільйону гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом на організацію виступу витратили кілька мільйонів. KOLA пояснила, що головним джерелом фінансування стали її власні заощадження, до яких долучилися також інвестиції концертного директора. До того ж кошти з продажу квитків пішли на покриття витрат.

Співачка поділилася, що, попри значні фінансові вкладення, для неї цей концерт був важливим кроком у кар’єрі та великим подарунком на власне свято. Ба більше, вже у 2025 році артистка готується знову зібрати прихильників під одним дахом та знову виступити у Палаці Спорту.

Воно не окупиться — це сто відсотків. Дуже дорогий концерт: екран – лям (мільйон гривень — ред.), конструкція – лям...Там усі ціни вимірюються лямами й пів лямами.
Це мої збереження і нашого концертного директора. Звісно, коли люди купують квитки, то, звісно, те, що вони купили, ми вклали,
— розповіла артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, нині KOLA приділяє усю свою увагу власній карʼєрі та музиці. А от чи готова вона до народження дітей від коханого чоловіка ми розповідали в нашій статті.