Зірка "Сватів" трагічно загинув на 49-му році життя: що відомо про смерть актора, який жив у Криму

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Максим Шпаковський підтримував війну в Україні. Фото: скриншот з серіалу "Свати"

Максим Шпаковський народився в Криму, але після окупації півострова залишився жити та працювати під росією

Нещодавно ми були шоковані смертю басиста легендарного гурту "Воплі Відоплясова". А тепер стало відомо, що з життя пішов актор з серіалу "Свати" — Максим Шпаковський. Детальніше про цю трагедію читайте на Хочу!

Максим Шпаковський, який відомий глядачам своєю роллю бандита в серіалі "Свати", трагічно загинув у автомобільній аварії. За інформацією російських пропагандистських джерел, його життя обірвалося на 49-му році через наслідки аварії, що сталася 25 жовтня в Севастополі. Актор отримав серйозні травми й був доставлений до лікарні, але, на жаль, не зміг вижити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шпаковський походив із Севастополя, де здобув освіту і працював у театрі. Після анексії Криму росією він вирішив залишитися на півострові й продовжити там своє життя. Відомо, що актор підтримував війну в Україні…

В його фільмографії є безліч ролей, включаючи ті, що виконувалися в пропагандистських проєктах. Серед них — скандальний фільм "Пригрів", який показував війну на Донбасі з погляду путінської пропаганди, прославляючи окупантів та популяризуючи російські наративи про "утиски російськомовних" та "американських найманців на Донбасі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно стало відомо, що зірка серіалу "Тарзан" пішов з життя. Його донька розкрила болісну правду про причину смерті.