Наталка Денисенко шокувала зізнанням про сварки з чоловіком-військовим: "Я влаштовувала йому нерви"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко та Андрій Фединчик

Наталка Денисенко зізналася, що кожна зустріч із чоловіком — це не лише радість, а й випробування

Акторка Наталка Денисенко поділилася особистими моментами з сімейного життя, розповівши про труднощі, з якими зіштовхнулася через відстань з чоловіком, військовослужбовцем Андрієм Федінчиком. Зірка популярних українських серіалів, таких як "Кріпосна" та "Будиночок на щастя", зізналася, що їхні зустрічі не завжди проходять гладко.

В інтервʼю “неймовірній правді про зірок” Наталка розповіла, що нещодавня відпустка Андрія стала справжнім випробуванням для обох. Повернення до цивільного життя та проведення часу з родиною виявилося нелегким, адже виникли емоційні конфлікти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та акторка підкреслила, що підтримка один одного допомагає їм долати ці виклики. Також вона відзначила важливість розуміння та терпіння у стосунках, особливо в умовах, коли кохана людина служить на передовій.

Звичайно, мали місце конфлікти. Без цього ніяк. Я влаштовувала йому нерви. Що мені його не вистачає, що я хочу, щоб він був поруч. А він казав: "Наталка, ти не маєш право так казати, бо я роблю важливі справи для нашої держави,
— зізналася акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталка Денисенко отримала в подарунок розкішний букет. До слова, він потрапив у Книгу рекордів України!