Зірка серіалу "Кріпосна" розповіла про свого батька, який вже понад два роки захищає Україну на фронті: "Він справжній чоловік"

Новини шоубізнесу
767

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зірка українського кіно Анна Сердюк. Фото: instagram.com/ann.serdiuk

Анна Сердюк розповіла, як підтримує тата на війні

Українська акторка Анна Сердюк, відома за ролями в серіалах "Колір помсти", "Кріпосна" та "Справедливість", поділилася історією про свого батька, який нині захищає Україну. Вона розповіла, де саме він служить, й наголосила на важливості підтримки військових.

Сьогодні на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем'єра нового серіалу "Реванш", де Анна Сердюк зіграла головну роль. У своєму інтерв'ю для сайту 1plus1 акторка відверто розповіла про те, як її батько повернувся до військової служби з початком повномасштабного вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анна зазначила, що її батько має великий досвід у військовій службі. До великої війни він на деякий час покинув армію, але в лютому 2022 року знову приєднався до лав ТрО, відчувши обов’язок захищати рідну землю:

Мій тато військовий, тому наразі він знаходиться в різних точках України.  Мій батько кадровий військовий, закінчив службу за декілька років до початку повномасштабного вторгнення, але наприкінці лютого 2022 року вступив до лав ТрО. Він справжній чоловік, який любить свою країну і захищає її.

Акторка також звернулася до громадян із закликом ставитися до військових із повагою. Вона радить підтримувати захисників морально, не ставлячи їм зайвих запитань, а натомість дарувати свою підтримку та любов.

Моя порада — бути чутливою до військових та інколи не ставити зайвих запитань, просто бути поруч, коли ти навіть не поруч. Важливо казати, як сильно любиш і висловлювати свою вдячність. Бо військові — це надлюди. Окрім зборів, також важлива емоційна підтримка. Те, що неможливо намацати, щось не фізичне — це те, що підтримує наших захисників: і чоловіків, і жінок,
— розповіла акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Наталка Денисенко шокувала зізнанням про сварки з чоловіком-військовим. Акторка розповіла, що кожна зустріч із чоловіком — це не лише радість, а й випробування.