Тоня Матвієнко висловила непопулярну думку про творчість Klavdia Petrivna: "Я не можу її довго слухати"

Новини шоубізнесу
675

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тоня Матвієнко. Фото: facebook.com/TonyaMatvienko

Співачка дала зрозуміти, яка музика їй подобається, а яка ні

Співачка Тоня Матвієнко, якій приписують інтрижку з Романом Скорпіоном, прокоментувала творчість Клавдії Петрівни. Молода артистка Соломія Опришко (справжнє імʼя — ред.) своєю появою на українській сцені спричинила справжній фурор та стала кумиром для тисяч прихильників. А от що про Klavdia Petrivna думають її зіркові колеги — дізнавайтеся нижче!

Раніше власне ставлення до творчості Клавдії Петрівни розсекретив відомий український телеведучий. І хоча Андрій Чорновіл не став прямо казати, подобається йому артистка чи ні, одне він зазначив точно — що вже втомився від обговорень особистості 19-річної співачки, яка довго приховувала своє обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схожу думку висловила і співачка Тоня Матвієнко. Під час розмови зі Славою Дьоміним виконавиця підкреслила, що за останні декілька років український шоубізнес змінився на краще. Зокрема популярними стали такі гурти, як KADNAY (в тому числі й окремий проєкт Пилипа Коляденка Phil It), Latexfauna, Ziferblat. Саме їх творчість Тоня високо оцінила.

А от про Klavdia Petrivna Матвієнко не стала багато говорити. Артистка лише дала зрозуміти, що не є поціновувачем пісень Соломії Опришко.

Я не можу її довго слухати. Я втомлююся,
— коротко зазначила Тоня Матвієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Володимир Завадюк прокоментував можливу участь Клавдії Петрівни у Національному відборі на Євробачення 2025. Варто зазначити, що його думка помітно відрізняється від думки зіркових колег, про яких ми писали вище.