Королева Летиція зачарувала вечірнім образом у найрозкішнішому кольорі осені 2023 (ФОТО)

Знаменитості

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Королева Летиція, яка раніше похизувалась новою зачіскою на концерті, знову вразила своїм виглядом. Цього разу Її Величність відвідала світський захід у стильному вечірньому вбранні. Більше про образ королеви - у цій статті на HOCHU.ua.

Вчора, 24 жовтня, іспанський король Філіп VI та королева Летиція відвідали інституційний захід. Королівське подружжя відзначило професіоналів та волонтерів, які брали участь у різних завданнях з гасіння пожежі на Тенеріфе.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відзначимо, що для своєї появи королева Летиція обрала комплект у відтінку, який цієї осені стилісти називають “найдорожчим” - темно-синьому. Він складався з топа із закритим вирізом та без рукавів, а також асиметричної драпованої спідниці, що мала невеликий виріз по центру. Свій образ від Galcon Studio знаменитість доповнила туфлями та клатчем в тон вбранню від Magrit. Також королева вклала своє волосся у локони та зробила вечірній макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше королева Летиція викликала фурор своєю появою на святковому параді. Яким був образ Її Величності - розповідаємо тут.