"Я сумую разом з усіма матерями": супермодель Белла Хадід нарешті відрегувала на атаку ХАМАСУ проти Ізраїля (ВІДЕО)

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська супермодель Белла Хадід із запізненням відреагувала на терористичну атаку організації ХАМАС по Ізраїлю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свою реакцію Белла розповсюдила 27 жовтня на офіційній сторінці в  Instagram. Зауважимо, що акт агресії стався 7 жовтня.

Читати також Джіджі Хадід продемонструвала стильний та комфортний образ для ранньої осені (ФОТО)

Реакція Белли є цікавою насамперед через те, що 27-річна супермодель має палестинське походження. При цьому варто зауважити що Белла майже три тижні взагалі мовчала. У себе в Instagram Вона попросила вибачення за мовчання.

Я ще не знайшла ідеальних слів для цих дуже заплутаних і жахливих останніх двох тижнів – тижнів, які знову звернули увагу світу на ситуацію, що десятиліттями забирала безневинні життя і впливала на сім'ї. Моє серце обливається болем від травми, яку я бачу, а також від травми покоління моєї палестинської крові. Бачачи наслідки авіаударів у Газі, я сумую разом з усіма матерями, які втратили дітей, і дітьми, які плачуть на самоті. Незалежно від історії країни, я засуджую терористичні атаки на будь-яких мирних жителів, будь-де. Важливо розуміти тяжкість того, що означає бути палестинцем у світі, який сприймає нас тільки як терористів. Моя сім'я була свідком 75 років насильства проти палестинського народу – особливо жорстоких вторгнень поселенців, які призвели до знищення цілих громад, холоднокровних убивств і насильницького вигнання сімей із їхніх будинків. У війни є закони – і їх потрібно дотримуватися, попри все. Я підтримую людство, знаючи, що мир і безпека належать нам",

– підсумувала всю ситуацію Белла.

Читати також Джіджі Хадід заарештували в аеропорту через наркотики: що відомо

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування небезпечного захворювання. У зв'язку з тим, що модель на тривалий час зникла з публічного простору, її шанувальники розповсюджували найрізноманітніші чутки - від депресії через болісне розставання з хлопцем, до зловживання наркотиками та лікування в рехабі.