"Враження, що ви мене відспівуєте": після невтішного діагнозу Богдана Буше почали "лікувати" молитвами (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями ведучий проекту "Хто зверху?" Богдан Буше (Шелудяк) повідомив, що серйозно захворів. Популярному інфлюенсеру діагностували синдром Гієна-Барре, за якого імунна система вражає нервову систему, внаслідок чого людину починає паралізувати.

Наразі Буше перебуває на стаціонарному лікуванні та намагається зберігати оптимістичний настрій. А важлива роль у цьому відводиться його фанатам, які підтримують і намагаються розвеселити інфлюенсера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instgram Богдан Шелудяк повідомив, що його стан поки що не сильно покращився, однак і не регресував. Ведучий наголосив, що його захворювання піддається лікуванню, а симптоми, найчастіше, минають. Тому своїх підписників він попросив перестати слати йому молитви в дірект, адже він перебуває на стадії одужання, а не на смертному одрі.

А можна вас про дещо попросити? Будь ласка, припиніть мені скидати молитви. Бо в мене таке враження, що ви мене відспівуєте. Все ок, я не Стівен Гокінг. Все відновлюється. Так, зараз стан не дуже. Але він не регресує. Тому, все норм. Не кидайте молитви. Дякую,

- з гумором відреагував Богдан Шелудяк.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не так давно Богдана Буше критикували за сексистські висловлювання. На початку серпня він разом з Остапчуком та Позитивом  потрапив у скандал  “10 із 10-ти”, обговорюючи неголеність дівчат і власні стандарти жіночої краси.