"Залишилася без дому, найкращої подруги та чоловіка": Міс Всесвіт Україна-2023 розсекретила, хто зруйнував її шлюб

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська модель і волонтерка Ангеліна Усанова зараз представляє Україну на конкурсі "Міс Всесвіт", випромінюючи впевненість у собі. Однак мало хто знає, що в минулому дівчині довелося пережити чимало труднощів, які сильно на ній відобразилися. Зокрема, це пов'язано з її невдалим шлюбом і втратою близької подруги. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

"Міс Всесвіт Україна-2023" раніше зізнавалася, що хотіла покінчити з життям і натякнула, що причиною тому були невдалі стосунки. І все ж подробицями події вона вирішила поділитися в інтерв'ю виданню "КП в Україні".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Ангеліна Усанова була заміжня, але розлучилася з чоловіком під час пандемії. Поки модель була в Києві, чоловік закрутив роман з її найкращою подругою. За словами дівчини, ця ситуація сильно позначилася на ній, а крім того, вона втратила не тільки близьких друзів, а й будинок, у якому жила разом із чоловіком.

Я була заміжня. Так вийшло, що я приїхала до Києва під час пандемії, і в той час позакривалися кордони. А моя найкраща подруга залишилася в тому місті, де я жила, і почала зустрічатися з моїм чоловіком. Зрештою вони одружилися. Мене, так би мовити, вигнали з дому. Я залишилася без дому, найкращої подруги та чоловіка. До того ж вона забороняла йому спілкуватися зі мною і якось мені допомагати. Це була дуже важка ситуація,

- розповіла Ангеліна Усанова.

Фото: instagram.com/usanova.life/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова презентувала національний костюм на "Міс Всесвіт". До міжнародного конкурсу команда підготувала символічне вбрання, яке присвятили дітям, що живуть під час війни.