Надихнувся російським пропагандистом? Онук Софії Ротару взяв неоднозначний псевдонім

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Онук української артистки Софії Ротару знову оскандалився. Анатолій Євдокименко, який завуальовано висловився про російсько-українську війну, взяв собі суперечливий творчий псевдонім. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зазначив це оглядач українського шоу-бізнесу та блогер-пліточник Богдан Беспалов. У своєму нещодавньому відео на YouTube він підкреслив, що втікши за кордон, Євдокименко взяв собі псевдонім SHMN.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що він є дуже співзвучним псевдонімом іншого артиста, а саме - російського співака Ярослава Дронова, який виступає під ім'ям "Шаман". Саме він є виконавцем пропагандистської пісні "Я русский".

Діти впливових батьків, зірок їдуть за кордон і думають, що вони там комусь потрібні. Але ви нікому не потрібні, ви нічого там не досягнете, ніколи не станете своїми, не будете впізнаваними. Таких як він (Анатолій Євдокименко, - прим. ред.) сотні. Як кажуть наші "кошенята", бабуся нічого не шкодує для свого онука,

- висловився Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онук Софію Ротару  втік з України.  Зауважимо, що Анатолій Євдокименко зробив це не з першого разу. Хлопець виїхав, аби "почати нове життя" за межами країни, що знаходиться у стані війни.