Був під слідством та виховує дитину: ЗМІ розсекретили, ким є загадковий наречений Юлії Верби

Знаменитості
884

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна блогерка Юлія Верба радіє заручинам і вже планує майбутнє весілля. Цікаво, що до офіційної церемонії інфлюенсерка планувала тримати ім'я свого загадкового нареченого в секреті. Однак журналісти випередили Юлю і вже розсекретили, ким є її таємний коханий. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє ТСН.ua, тривалий час Верба приховувала обличчя свого бойфренда від широкої аудиторії. Дівчина лише повідомила, що хлопця звати Костянтин. Але, більше ніякої інформації вона не повідомляла, продовжуючи виставляти з коханим винятково такі фото, на яких не видно його риси обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та все ж покопавшись у соцмережах журналістам стало відомо, що нареченого Юлії Верби звуть Костянтин Золотухін. Інформацію про це підтвердила колишня дружина молодого чоловіка. У соцмережах його ексдружина Юліана розповіла, що знає про новий роман чоловіка зі знаменитою блогеркою. Спочатку їй було важко сприймати таку інформацію, проте зараз вона вже легко на це реагує.

Фото: instagram.com/byuyi_y

За словами інсайдера, від минулих стосунків Костянтин виховує доньку. Але, це не все, що вдалося про нього з'ясувати. Виявилося, раніше обранець Верби сидів у СІЗО. Його притягнули до справи за шахрайство, адже, як відомо, замість оригінальної техніки Apple він продавав китайські підробки.

Фото: reyestr.court.gov.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юлія Верба зганьбилася своїми географічними "знаннями". Несподівано блогерка не змогла визначитися, до якої області належить Крим, а її ганьба потрапила на відео.