Переможниця першої української "Фабрики Зірок": 10 цікавих фактів про Ольгу Цибульську

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ольга Цибульська — відома українська співачка, телеведуча та переможниця першої української "Фабрики Зірок". В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з життя та біографії цієї талановитої артистки.

10 цікавих фактів з біографії Ольги Цибульської

Ольга Цибульська народилася 14 грудня 1985 року у місті Рокитне, Рівненська область. Їй 38 років. За знаком Зодіаку співачка Стрілець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цибульська зростала в місті Радивилів. Тато зірки Павло працює юристом, а колись був міліціонером відділу боротьби з економічними злочинами. Мати Наталія — професійна художниця.

Оля ще в дитинстві знала, що хоче на сцену. В школі вона активно грала в КВК та навіть проводила весілля. Цікаво, що після закінчення школи Цибульська познайомилась з Михайлом Хомою (Дзідзьо), який відмовив її вступати до педагогічного університету та надихнув рухатися до своєї мрії.

Після закінчення школи Ольга вступила в Київську Академію Естрадного і Циркового Мистецтва. Під час навчання вона працювала ведучою розважального шоу в Угорщині, однак вирішила повернутися в Україну.

У 2007 році Оля здобула перемогу на українській "Фабриці Зірок" у складі дуету "Опасные связи" з Олександром Бодянським. Їх гурт проіснував два роки, тож у 2009 році Оля розпочала сольну кар'єру та стала ведучою на радіо.

Цибульська поставила абсолютний рекорд в Україні. Вона провела 704 весілля! Також Оля зареєстрована в Книзі Рекордів України в категорії "Швидкомовлення".

Цибульська створила свій власний аромат. Парфум отримав назву body2body by Olia.

Оля вільно володіє іспанською мовою. А улюбленим містом у світі вона називає Барселону.

Своє особисте життя Ольга Цибульська не любить афішувати. Відомо, що чоловік знаменитої співачки — Сергій Грисюк. Він колишній депутат Радивилівської міськради, а з 2013 року працює керівником "Радивилівмолоко", яким керує разом з батьком та братом. З Олею вони познайомились ще в юному віці. Пара виховує сина Нестора, який народився у 2015 році. Однак цікаво, що у 2021 році Цибульській приписали роман з Дзідзьо. В Мережі ходили чутки, що саме через зв'язок з Олею співак розлучився з дружиною, однак сама Цибульська їх спростовувала.

Ольга Цибульська має струнку та ефектну фігуру. Але так було не завжди. На початку кар'єри, вона важила 68 кг і дуже комплексувала через це. Зірка скинула зайве та довгий час важила 53 кг, однак з початку війни вона знову набрала. Зараз вага Олі становить 63 кг, а зріст — 168 см.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  10 цікавих фактів про репера Otoy. Він працює в IT та завойовує українську сцену.