Мріяв стати шеф-кухарем: 8 цікавих фактів про лідера гурту KADNAY — Діму Кадная

Знаменитості
1 531

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Діма Каднай — відомий український співак та лідер гурту KADNAY. Що відомо про цього талановитого артиста? Цікаві факти з біографії знайдете в нашому матеріалі.

8 цікавих фактів з біографії Діми Кадная

Діма Каднай народився 23 листопада 1989 року в Дніпрі. Йому 34 роки. За знаком Зодіаку Дмитро Стрілець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про батьків Діми відомо не так багато. Артист розповідав, що його сім'я жила бідно. Мама 10 років ходила в одній і тій самій куртці, щоб він міг займатися музикою. Тато все життя працював столяром, а в 58 років разом з Дімою вийшов на паркет "Танців з зірками".

Цікаво, в дитинстві Дмитро мріяв стати шеф-кухарем. Однак любов до музики перемогла і він вступив до академії естрадно-циркових мистецтв на спеціальність естрадного вокалу.

Популярність до Діми Кадная прийшла після участі у талант-шоу "Шанс". Також він брав участь у шоу "Фабрика Зірок 1" і "Фабрика Зірок. Суперфінал".

Каднай грає на фортепіано, акустичній та електрогітарі. А ще він сам пише музику.

У 2012 році Дмитро Каднай познайомився з Пилипом Коляденко. Так і з'явилась група KADNAY. Вони двічі брали участь у Національному відборі на "Євробачення". У 2017 році стали півфіналістами, а у 2018-му дійшли до фіналу.

У 2021 році Дмитро Каднай став учасником шоу "Танці з зірками". Співак здивував глядачів своєю гнучкістю та вмінням гарно танцювати, однак перемогу в проєкті він не здобув.

Дмитро Каднай — талановитий, привабливий та досі неодружений, тож не дивно, що його особисте життя дуже цікавить прихильниць. В Мережі ходили чутки, що він був у стосунках зі співачкою TAYANNA, однак своє особисте Дмитро тримає під сімома замками. Діма лиш розповідав, що двічі був у серйозних стосунках і двічі його кидали. Цікаво, що одна з дівчат знімалася у його кліпі, але у якому саме — невідомо. Йому складно будувати стосунки, адже дівчата часто ревнують до прихильниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  10 цікавих фактів про Ольгу Цибульську. Вона переможниця першої української "Фабрики Зірок".