"Це лише початок мого шляху": 21-річна Анастасія Феєр відреагувала на поразку в скандальному конкурсі "Міс Земля"

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно було оголошено ім'я переможниці конкурсу краси "Міс Земля-2023". Корону отримала 18-річна Дріта Зірі з Албанії, а ось українська представниця, Анастасія Феєр, на жаль, не потрапила до ТОП-20. Як дівчина відреагувала на свою поразку в скандальному конкурсі краси, де її намагалися "помирити" з росіянкою? Читайте в нашому матеріалі.

На своїй сторінці в Instagram 21-річна  уродженка Закарпаття  висловила подяку всім, хто підтримував її. Анастасія Феєр не засмучується і вірить, що це лише початок її шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дякую всім хто підтримував мене на конкурсі "Міс Земля 2023"! Хоча перемога на цей раз не стала моєю, це лише початок мого шляху. Моя місія — говорити про Україну та екологічні проблеми. Підтримувати нашу країну на шляху до перемоги у війні. Разом ми сила! Перемога за нами! Дякую ЗСУ за важку роботу та можливість жити у нашій найкращій країні. Повертаюся додому сповнена ідей та натхнення до дій,

— зазначила Анастасія.

А ще Настя зауважила, що, надягнувши спеціально створену для фіналу сукню, вона відчула себе справжньою королевою. Її образ складався з обтислого зеленого вбрання від Emilia.Lovestories з унікальним дизайном, яке огляло зону декольте та плечі.

"Міс Земля" — це щорічний міжнародний конкурс краси, який звертає увагу на екологію, збереження природи та соціальну відповідальність. Разом з "Міс світу", "Міс Всесвіт" та "Міс Інтернешнл" входить в "Велику четвірку" міжнародних конкурсів краси.

Крім загального титулу "Міс Земля", на заході також визначили королев інших стихій. Так, "Міс Земля Повітря-2023" стала 25-річна Іллана Марі Адуана з Філіппін, титул "Міс Земля Вода-2023" отримала 26-річна До Тхі Лан Ань з В'єтнаму, а "Міс Земля Вогонь-2023" стала Корі Бліо з Таїланду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що цьогоріч конкурс "Міс Земля" був досить скандальним, а організаторів  запідозрили в хабарництві. Багатьох здивувало, що українку вирізали з ефіру, а росіянку "проштовхнули" в ТОП.