9 цікавих фактів про актрису Ольгу Атанасову (Лук'яненко) — зірку серіалу "Папаньки"

Знаменитості
510

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ви могли бачити Ольгу Атанасову в багатьох популярних серіалах, як от "Папаньки". Що відомо про цю актрису? Цікаві факти з її біографії та особистого життя читайте на HOCHU.ua!

9 цікавих фактів з біографії Ольги Атанасової (Лук'яненко)

Ольга Атанасова 11 липня 1984 року в Києві. Знак Зодіаку — Рак. Вік — 39 років. Зріст — 165 см.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівоче прізвище актриси — Лук'яненко. Її батько Анатолій Лук'яненко був відомим актором, однак стосунки між ними були не найкращі. Зірка майже не спілкувалась з чоловіком, а про його смерть дізналась випадково. Нова дружина Анатолія вирішила не говорити Олі про смерть її тата, тому що хвилювалась, що та забере його майно.

Особисте життя Ольги Атанасової — досить заплутана тема. Вона була одружена з Сергієм Атанасовим, який займається тюнінгом авто та мотоциклів, а ще знімався в епізодичних ролях в кіно. Однак після війни актриса спантеличила прихильників новиною про те, що вже давно розірвала стосунки з ним. Нині Ольга розлучена.

Фото: instagram.com/ananasova_olya/
Фото: instagram.com/ananasova_olya/

Атанасова виховує доньку Адель, яка народилась у 2013 від її колишнього чоловіка. Деякий час після початку війни Оля з донькою жили в Німеччині. Колишній допоміг їм виїхати та влаштуватися там.

Акторську освіту Ольга здобула у Київському театральному інституті Карпенка-Карого. З 2002 року вона стала працювати в Київському театрі "На лівому березі Дніпра".

У світ кіно Атанасова поринула у 2004 році. Популярність їй принесла роль Ксюші в російському серіалі "Кадетство", після чого вона ще певний час знімалась в росії. Фільмографія Ольги нараховує такі роботи, як "Полюби мене такою", "Запитайте у осені", "Вітряна жінка", "Лист очікування", "Папаньки", "Дві матері".

Фото: instagram.com/ananasova_olya/
Фото: instagram.com/ananasova_olya/
Фото: instagram.com/ananasova_olya/

В Мережі раніше ходили чутки про те, що в Ольги Лук'яненко є сестра Вероніка Лук'яненко. На перший погляд, у зірок багато спільного: вони обидві народилися і виросли в Києві, закінчили той самий інститут та мають однакове прізвище. Однак це все лише збіг. Окрім однакового прізвища, артисток більше нічого не пов'язує.

21 грудня 2023 року під час обстрілу Києва уламки російського дрона потрапили в будинок, де мешкає Ольга Атанасова з дочкою. Зірка розповіла про це в Instagram, показавши фото зруйнованого житла. На щастя, Оля та Адель залишились цілими та неушкодженими.

Війна також забрала друга Ольги Атанасової — Пашу Лі. Вона близько товаришувала з покійним актором, якого вбили російські військові 6 березня 2022 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  12 цікавих фактів про Андрія Ісаєнко. Цей актор є Заслуженим артистом України та зіркою фільму "Кіборги".