Новим "Холостяком" міг стати інший військовий: відомо, кому СТБ пропонував стати головним героєм 13 сезону

Знаменитості
6 581

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Захисник Азовсталі Михайло Діанов зізнався, чи справді отримував незвичайну пропозицію від продюсерів проєкту

Недавно телеканал СТБ оголосив, що новим "Холостяком" став Олександр Будько з позивним Терен — український ветеран, який втратив ноги на фронті. Окрім того, продюсери романтичного проєкту розглядали варіант того, що головним героєм 13-го сезону міг стати колишній чоловік Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин. Проте, як виявилося, серед кандидатів на цьогорічного “Холостяка” був ще й морський піхотинець з "Азовсталі" Михайло Діанов.

Інформацією про це звільнений з російського полону захисник Маріуполя поділився цією в інтервʼю Дмитру Гордону. Розповідаючи про особисте життя, він зізнався, що творці шоу пропонували йому участь, але він відмовився. За словами Михайла, він не прагне активно шукати кохання, а вірить, що справжні почуття знайдуть його самостійно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що 44-річний військовослужбовець, старший сержант 36 ОБРМП ЗСУ, Михайло Діанов був одружений і має 22-річну доньку. Пара розлучилася у 2011 році, і відтоді чоловік залишається неодруженим. Зараз, за словами захисника, він не має коханої.

Мене вже й на "Холостяк" тягнули, я відмовився. Де там? Дівчина з'явиться сама по собі. Ходити — шукати, вишукувати? А не буде — значить, не буде. Донька в мене вже є,
— зазначив Михайло Діанов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше новий Холостяк Олександр Терен зізнався, яку саме дівчину мріє знайти на проєкті. Ветеран війни зазначив, що дійсно сподівається зустріти на “Холостяку” свою “першу леді ветеранської політики”.