Юлія Верба вперше публічно прокоментувала кримінальне минуле свого нареченого і розповіла, як він заробляє гроші зараз

Знаменитості
9 137

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Верба та Костянтин Золотухін. Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Блогерка зізналася, як і коли дізналася про те, що її коханий сидів у СІЗО

Відома українська блогерка Юлія Верба поділилася історією про минуле свого нареченого, який відсидів у СІЗО. Адже, як вже давно відомо, Костянтин має дещо кримінальне минуле. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Коли Юлія оголосила про заручини, користувачі соціальних мереж були приголомшені. Тривалий час Верба не розсекречувала, ким є та чим займається її коханий, проте підписники швидко знайшли інформацію про його минуле: Костянтин старший за Юлію на вісім років, був одружений і має дитину. Крім того, він був засуджений за шахрайство, оскільки замість оригінальної техніки Apple продавав китайські підробки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю Василю Тимошенку блогерка вперше прокоментувала минуле свого нареченого. Юлія Верба вирішила не розповідати подробиці, але зазначила, що він сам зізнався їй у всьому ще на початку їх стосунків. Водночас дівчина підкреслила, що це не впливає на її почуття.

Мені деколи пишуть, коли я публікую, як я з ним обіймаюсь: "А як тобі до зека тулитися?". Ми так сміємось: "Юлія Верба пішла до зека". Я ці новини, коли бачу, мені дуже смішно. СІЗО — це все нормально. Він, коли ми познайомилися, на другий день розповів мені цю історію, я не хочу, щоб вона стала публічною. Але я одразу все знала. Якби я про це не знала і про це дізналася після освідчення, зрозуміло, що це приховування, мені цього не треба. Він одразу розповів, чого так, як так. Я це прийняла, людину прийняла. І мені все підходить,
— зазначила Верба.
Юлія Верба та Костянтин Золотухін. Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Верба також розкрила, як її наречений заробляє на життя. Хоча вона зізналася, що не зовсім розуміється на його роботі, Юлія повідомила, що Костянтин займається автомобілями.

Він займається машинами. Він прошиває і робить машини. Коротше, я на цьому не дуже розуміюся,
— додала Юлія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зараз Юлія Верба та її наречений чекають на поповнення. Раніше блогерка показала, як повідомила коханому про свою вагітність.