Зірки Євро-2024 і не тільки: найбажаніші холостяки українського футболу. Молоді, гарячі і дуже перспективні чоловіки (ФОТО)

Знаменитості
1 478

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Розповідаємо про спортивних красунчиків, чиї серця досі вільні ;)

Надивившись милих фото Влади Седан та Олександра Зінченка, чимало жінок могли почати мріяти про те, щоб вийти заміж за футболіста. А що? Ці чоловіки спортивні, активні, як показує практика — сімейні, та ще й багато заробляють. Тож нижче ви знайдете список найбажаніших холостяків українського футболу серед гравців збірної та не тільки.

Вже зовсім скоро нас чекає футбольний чемпіонат Євро-2024. Чоловіки зазвичай захоплюються футболом через спортивні результати та готові годинами аналізувати турнірні таблиці. А ось жінок більше приваблюють самі футболісти… Правда, більшість українських гравців вже давно одружені, але кілька яскравих винятків є.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До нашого списку найбажаніших холостяків увійшли гравці, які офіційно не одружені, не мають тривалих стосунків або ж не оголошували про них публічно. Ми визнаємо, що деякі футболісти можуть добре приховувати своє особисте життя, але всі, хто включений у цей список, наразі є офіційно холостяками. А ще кілька з них будуть боротись за нагороди на Євро-2024.

Михайло Мудрик (23 роки)

Мудрик, популярний гравець, відомий своїм переходом до "Челсі" за 100 мільйонів євро. За ним полювала сама Даша Квіткова! А ще ходять чутки, що він має стосунки з російською моделлю Віолеттою Грачовою, однак сам гравець збірної футболу України це ніяк не підтверджував. Готуйтесь, адже цього красунчика ми скоро побачимо на Євро-2024 з футболу!

Михайло Мудрик. Фото: instagram.com/mmudryk10/
Михайло Мудрик. Фото: instagram.com/mmudryk10/

Володимир Бражко (22 роки)

Півзахисник "Динамо", відомий прогресом і роллю капітана — ще одна мрія багатьох українок. Відомо, що в Володі були тривалі стосунки з дівчиною, на ім'я Анна, але наразі серце цього красеня вільне.

Володимир Бражко. Фото: instagram.com/vova.brazhko/
Володимир Бражко. Фото: instagram.com/vova.brazhko/

Микола Шапаренко (25 років)

25-річний гравець ФК "Динамо" не тільки відомий своїми спортивними здобуктами. Подейкують, що Микола Шапаренко дуже начитаний та ерудовний хлопець, чим ще більше привертає увагу дівчат. Центрального півзахисника помічали в компанії Христини Шацьких, однак офіційно його серденько вільне!

Микола Шапаренко. Фото: instagram.com/nikolay.shaparenko/
Микола Шапаренко. Фото: instagram.com/nikolay.shaparenko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Костянтин Вівчаренко (21 рік)

Костя гравець "Динамо" та молодіжної збірної України. Цього юного футболіста хотів викупити "Тоттенгем", однак ціна трансферу в майже 17,5 мільйонів євро "покусала" англійців. Однак ходять чутки, що за українця зараз боряться кілька закордонних клубів. Щодо особистого — серце цього молодика вільне.

Костянтин Вівчаренко. Фото: instagram.com/kostiantynvivcharenko/
Костянтин Вівчаренко. Фото: instagram.com/kostiantynvivcharenko/

Богдан В'юнник (21 рік)

Богдан В'юнник — гравець "Шахтаря", який наразі шукає новий клуб. Через велику кількість вільного часу є ймовірність, що молодий футболіст вже знайшов собі "предмет зітхання", однак сам він поки ніде не говорив про те, що має дівчину, та не афішував стосунки.

Богдан В'юнник. Фото: instagram.com/viunnyk_official/
Богдан В'юнник. Фото: instagram.com/viunnyk_official/

Едуард Соболь (28 років)

Едуард Соболь — захисник бельгійського "Генка" та національної збірної України. Його особисте життя залишається таємницею. Однак, враховуючи, що з дівчиною він поки не публікував жодного фото, серце Едіка вільне.

Едуард Соболь. Фото: instagram.com/sobol_eduard/
Едуард Соболь. Фото: instagram.com/sobol_eduard/

Артур Авагімян (27 років)

Колишній лідер "Чорноморця" про особисте життя нічого не розповідає. Але зважаючи на те, що сторінку в Інстаграмі він веде вельми активно, можна дійти висновку, що поки коханої дівчини він не має.

Артур Авагімян. Фото: instagram.com/avagimian10/
Артур Авагімян. Фото: instagram.com/avagimian10/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ймовірно, до цього "рейтингу" можна було б додати Олександра Зубкова. Нагадаємо, що дружина цього футболіста нещодавно публічно викрила його зради та заявила, що йде від нього. Однак новин про офіційне розлучення пари поки не надходило.