Сумна новина сколихнула Львів: у віці 44 років пішла з життя заслужена артистка України Христина Трач

Знаменитості
838

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Трач. Фото: facebook.com/lvivoperaofficial

Молода солістка балету розпочала свою блискучу карʼєру ще будучи студенткою

У четвер, 13 червня, у Львові померла видатна солістка Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, заслужена артистка України Христина Трач. Їй було лише 44 роки.

Прощання з талановитою артисткою відбудеться в суботу, 15 червня, у фойє Львівської національної опери з 10:00 до 11:00. Причину її смерті театр не оголосив, проте у своєму дописі в Facebook висловив співчуття родині померлої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина Трач розпочала свою блискучу кар'єру ще у 1996 році, будучи студенткою Львівського державного училища культури і мистецтв. Її талант та відданість мистецтву залишили незабутній слід у серцях багатьох шанувальників балету. Артистка була провідною солісткою львівського балету та досконало володіла технікою класичного танцю. А окрім того, Христина Трач працювала викладачкою хореографії у Львівському коледжі культури і мистецтв.

Дирекція та колектив Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької глибоко сумує з приводу смерті багаторічної працівниці театру, артистки балету, провідного майстра сцени (1996 – 2022 рр.), заслуженої артистки України Трач Христини Мирославівни,
— йдеться в повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що не стало художника та артиста Артура Сніткуса. 36-річний воїн загинув на фронті.