Знають собі ціну! Меган Фокс, Джессіка Альба та ще 8 зірок, які ніколи не роздягаються на камеру (ФОТО)

Знаменитості
982

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: соцмережі зірок

Ці актриси ні за які гроші не погодяться знятись оголеними в кіно

Чимало акторів готові знятись без одягу в фільмі, якщо того потребує сюжет, або їхній гаманець. Насправді за часи існування кіноіндустрії ми вже звикли бачити оголені тіла й не дивуватись цьому феномену, однак серед зірок Голлівуду є чимало актрис, які на за що не погодяться роздягтись на камеру. І, що цікаво, серед них є Меган Фокс, яка у звичайному житті любить одягати доволі відверті вбрання .

Сара Джессіка Паркер

Зірка "Сексу у великому місті" не знімається оголеною. Одного разу Сара Джессіка Паркер зізналась, що вона дуже скромна та не пишається своєю зовнішністю, тому не хоче використовувати дублерів для інтимних сцен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сара Джессіка Паркер. Фото: instagram.com/sarahjessicaparker/

Меган Фокс

Акторка не тільки не знімається у відвертих сценах, але й не робить домашні секс-відео, бо не хоче бачити себе під час заняття коханням. Меган Фокс думає, що якщо хоч раз побачить себе з невдалого боку, то назавжди перехоче займатись інтимом.

Меган Фокс. Фото: instagram.com/meganfox/

Анна Кендрік

Номінантка на "Оскар" за найкращу жіночу роль другого плану уникає оголених сцен. Якщо сценарій того вимагає, то Анна Кендрік просить прийти на допомогу дублерів.

Анна Кендрік. Фото: instagram.com/annakendrick47/

Джессіка Сімпсон

Акторка відмовляється роздягатися на камеру за будь-яких умов… Навіть якщо це могла б бути ролі, за яку вона отримала б "Оскар"!

Джессіка Сімпсон. Фото: instagram.com/jessicasimpson/

Джессіка Альба

Джессіка Альба вважає, що оголені сцени не підвищують якість її фільмів чи професійність. А ще зірка просто не хоче, щоб її рідні бачили її оголеною.

Джессіка Альба. Фото: instagram.com/jessicaalba

Менді Мур

Менді відмовляється від ролей, де потрібно роздягатись. Зірка теж не хоче, аби глядачі бачили її без одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Менді Мур. Фото: instagram.com/mandymooremm/

Блейк Лайвлі

Блейк некомфортно відчуває себе, коли бачить якісь оголені сцени в фільмах. Тож, сама актриса роздягатись точно не буде. Вона вважає, що це зовсім не її формат.

Блейк Лайвлі. Фото: instagram.com/blakelively/

Рейчел Білсон

Рейчел Білсон майже втратила роль через відмову зніматися оголеною, але вона змогла відстояти свою позицію. Вона вірить, що фільми можуть бути сексуальними і без відвертих сцен.

Рейчел Білсон. Фото: instagram.com/rachelbilson/

Емма Вотсон

Емма Вотсон уникає оголених сцен, щоб не затьмарити свою роль Герміонм Ґрейнджер. Хоча для глянцю Vanity Fair у 2017 році вона все ж знялась топлес…

Емма Вотсон. Фото: instagram.com/emmawatson/

Кеті Перрі

Кеті Перрі теж не любить роздягатись на камеру і не планує цього робити. Але ось в стилі бурлеск вона знімається доволі часто!

Кеті Перрі. Фото: instagram.com/katyperry/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про багатодітних зірок , яких знає кожен. Ці 13 знаменитостей, які найчастіше чують слово "тато"!