Найбагатший холостяк Індії одружується: що відомо про 29-річного мільярдера та його майбутнє весілля

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найбагатший холостяк Індії з нареченою. Фото: Getty Images

Одруження цієї пари вже охрестили весіллям року

Липень видається багатим на гучні весілля. В Мережі ще не встигли вдосталь обговорити новину про те, що Міс Всесвіт 2012 вийшла заміж, як стало відомо, що одружується син найбагатшої людини Індії. Детальніше про цього багатія та його кохану читайте в нашому матеріалі!

29-річний мільярдер Анант Амбані, син найбагатшої людини Індії Мукеша Амбані, більше не холостяк! Так-так, чоловік одружується зі своєю коханою, яку звати Радхіка Мерчант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Весілля пари відбудеться з 12 по 14. Завдяки величезним статкам батька, що складають 118 мільярдів доларів, очікується, що ця подія стане "весіллям року". Як пише CNN, подробиці свята тримаються в суворій таємниці, але відомо, що святкування відбудеться в будинку батьків нареченого. Їх резиденція має 27 поверхів та вміщує 16 тисяч осіб.

Найбагатший холостяк Індії з коханою. Фото: Getty Images

Дати весілля були обрані не просто так, а відповідно до сприятливих днів у картах народження молодят за індуїстською традицією. Святкування триватиме три дні з п'ятниці по неділю. Точно відомо, що в рамках весілля пройде церемонія "Халді", під час якої гості наносять спеціальну пасту з куркуми на руки та обличчя молодят. Навряд чи обійдеться без ще одного популярного ритуалу "Менді", який передбачає нанесення візерунків хною на руки всіх присутніх на святі, включаючи молодят. А напередодні весілля майбутнє подружжя не спатиме, адже за традицією "Сангіт" вони повинні танцювати для гостей.

Кожен день святкування має свою назву:

  • 12 липня – церемонія "Шубх Віваа" ("Сприятливе весілля");

  • 13 липня – церемонія "Шубх Ааширвад" ("Божественне благословення");

  • 14 липня – церемонія "Мангал Утсав" ("Приймання").

Що відомо про найбагатшого нареченого Індії та його кохану

Анант Амбані — молодший син найбагатшої людини Індії, Мукеша Амбані. У свої 29 років він є одним з керівників сімейного бізнесу і відповідає за розширення енергетичного сектору конгломерату Reliance Industries Limited.

Багатій дуже любить тварин і турбується про їхній добробут. Саме через це він запустив проєкт Vantara — притулок для тварин площею 1214 гектарів.

Найбагатший наречений Індії. Фото: Getty Images

Кохана Ананта — 29-річна Радхіка Мерчант — народилася 18 грудня 1994 року. Вона є донькою мільярдера Шрі Вірена Мерчанта — генерального директора компанії Encore Healthcare.

Наречені познайомились через спільних друзів під час подорожі у 2017 році. Того ж року Радхіка закінчила Нью-Йоркський університет, де вивчала політологію та економіку. Зараз вона працює директором у приватній медичній компанії Encore Healthcare.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями донька легендарного футболіста Катерина Кузнєцова зізналася, чому відмовилася від весілля з росіянином. Пропозицію руки та серця вона отримала ще у 2017 році.