Еліна Світоліна не стримала сліз у прямому ефірі, коментуючи страшну ракетну атаку по Києву (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Еліна Світоліна. Фото: instagram.com/elisvitolina

Українська тенісистка підтримала український народ та вийшла на корт з чорною стрічкою, вшановуючи памʼять про загиблих

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла на корт з чорною стрічкою на знак пам'яті про жертв російської атаки 8 липня, що вразила дитячу лікарню "Охматдит". Цей жест порушив дрес-код турніру, але Світоліна залишилася вірною своїй позиції, адже вона постійно нагадує світовій спільноті про трагічні події в Україні💔.

8 липня українська тенісистка Еліна Світоліна вразила глядачів на Вімблдоні, обігравши китаянку Ван Сінюй і пройшовши до чвертьфіналу турніру. У матчі 1/8 фіналу Світоліна, яка займає 21 місце у світовому рейтингу, виграла у Ван (42 місце) з рахунком 6:2, 6:1.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після матчу тенісистка не стримала сліз, коментуючи свою перемогу на Вімблдоні проти китаянки Ван Сіньюй. Еліна зізналася, що їй було надзвичайно важко зосередитися та зібратися з думками перед виходом на корт через трагічні події на батьківщині.

Сьогодні був хороший виступ з мого боку... Це був дуже складний день для українців. Нелегко було фокусуватися на матчі. Неймовірно важко було читати новини з самого ранку. Я рада, що сьогодні так зіграла і здобула перемогу.
Дякую вболівальникам за вашу підтримку,
— витираючи сльози сказала Еліна Світоліна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на терористичний обстріл дитячої лікарні також публічно відреагували президент України та перша Леді. Володимир Зеленський та Олена Зеленська закликали міжнародну спільноту посилити допомогу Україні, аби зупинити російську агресію, яка кожного дня забирає життя українців.