"Захистити дітей від росії": відомий стиліст Франк Пітер Вільде показався на мітингу після ракетного удару по "Охматдиту"

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Франк Пітер Вільде. instagram.com/frankpeterwilde

Франк Пітер Вільде активно підтримує українців, тому не зміг проігнорувати трагічні події у дитячій лікарні

Популярний стиліст з Німеччини Франк Пітер Вільде, який відвідував Київ, продовжує активно підтримувати Україну з початку повномасштабного вторгнення. 8 липня, після обстрілу "Охматдиту" в Києві та запуску 40 ракет по Україні, Франк вкотре публічно засудив дії рф та зʼявився на мітингу.

Instagram-блог Франка Пітера Вільде сповнений тематичними фото у костюмах, часто на тлі українського прапора. Він підписує їх словами на кшталт "Герої не вмирають", "Слава Україні" та "Мир в Україні".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після атаки на дитячу лікарню в Києві, Франк опублікував нове фото, де позував у футболці з написом "росія — країна-терорист", а на фоні був прапор ООН. Він закликав виключити рф з організації. На руках дизайнер тримав ляльку, загорнуту в закривавлену тканину, символізуючи постраждалих дітей.

А згодом Вільде закликав німців протестувати під російським посольством у Берліні, наголошуючи на важливості постачання зброї для України. Сам він у той день теж зʼявився на мітингу та висловився проти злочинних дій російських окупантів.

Ми виходимо на демонстрацію під російським посольством, аби вкотре вимагати такі потрібні ракети Taurus та нагадати, що мирні переговори з терористами, які вбивають дітей на лікуванні, неможливі. Лише збройна перемога України може принести мир. Україна має мати змогу захистити своїх людей та дітей від росії,
— висловився Франк Пітер Вільде.
Франк Пітер Вільде. instagram.com/frankpeterwilde
Франк Пітер Вільде. instagram.com/frankpeterwilde
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зірки Голлівуду теж не оминули трагічні новини в Україні. Зокрема Алісса Мілано із серіалу “Усі жінки — відьми”, відреагувала на ракетний удар по “Охматдиту”.