Втікач Ханумак хотів "реабілітуватися" допомогою "Охматдиту"... Але, за 17 годин не зібрав і десяту частину від бажаної суми

Знаменитості

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Руслан Ханумак. Фото: instagram.com/hanumak

"Величезний актив" у соцмережах коміка виявився не таким вже й величезним

Після скандальної втечі у США комік Руслан Ханумак спробував відбілити свою репутацію, однак знову угодив у казусний інцидент. Що саме сталося — розповідаємо на Хочу!

Глибоко стурбований Руслан Ханумак висловився щодо ракетного удару по дитячій лікарні “Охматдит”. Ба більше, комік хотів зібрати фінансову допомогу для постраждалих від удару, скориставшись “величезним активом” у своїх соцмережах. Однак ця “активність” виявилася явно меншою, ніж припускав Ханумак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Руслан Ханумак. Фото: instagram.com/hanumak

Так, після трагедії гуморист відкрив в банку на 100 тисяч гривень, аби зібрані гроші передати постраждалим в “Охматдиті”. Схоже, чималу суму Ханумак визначив орієнтуючись на активність у своїх соцмережах, що була викликана скандалом з його переїздом у США. Однак чи то підписники Руслана більше не довіряють йому, чи то комік переоцінив свій “величезний актив”. Адже за 17 годин ним було зібрано 6 453 грн.

Зазначимо, що кожна гривня з вашого донату — вже є суттєвим внеском. Проте результат “величезного активу” на сторінці блогера та кількість донатів у 6 тисяч гривень — є гарним показником не найкращої репутації медійної персони.

Руслан Ханумак. Фото: instagram.com/hanumak
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Руслана Ханумака розкритикували через премʼєру пісні “Дика дичка”. Та не можемо не пригадати, що після цього чоловік відразу заявив про завершення музичної карʼєри, ледь почавши її.