"Ми за це вам відповімо"! Український футболіст Віктор Коваленко показав, як російська ракета влучила у будинок його батьків (ВІДЕО)

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Associated Press

Спортсмен закликав фоловерів доєднатися до збору коштів на Херсонський напрямок

Вже третій рік російська армія продовжує кошмарити життя громадян України. Зокрема, 8 липня внаслідок ракетного удару ворожої армії постраждала лікарня “Охматдит” та діти, що проходили там лікування. Кожного дня путінський режим випускає ракети по території України.

На жаль, вчорашній день був надзвичайно тривожним для українського футболіста Віктора Коваленка, адже російська ракета потрапила у його батьківську хату. Про це півзахисник італійського “Емполі”, який до речі родом із Херсона, розповів у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Коваленко опублікував ролик, на якому видно, як з будинку його батьків іде дим. Дах та вікна оселі сильно понівечені. Спортсмен на емоціях закликав фоловерів взяти участь у зборі на Херсонський напрямок.

Сьогодні ракета підорів потрапила в будинок де я жив все життя, це був будинок моїх батьків, більше будинку немає! Стресс і страх який я пережив не передати словами тому, що там була Мама, слава Богу з нею все добре! Але су*а ми за це вам відповімо!Якщо ви хочете допомогти нашим військовим,щоб вони роз’*бали їх!!!Збір на Херсонський напрямок ! всі рахунки в сторіс.
- заявив Коваленко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в “Охматдиті” відбувся реквієм за загиблими внаслідок ракетної атаки на Київ 8 липня. Участь у реквіємі також взяв голова Православної церкви України митрополит Епіфаній.