Зірка "Театру на Подолі" несподівано помер у 24 роки: перші подробиці

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дар'юш Есламі. Фото: facebook.com/TeatrnaPodoli

Мама молодого артиста емоційно прокоментувала таку гірку втрату

Актор столичного “Театру на Подолі” Дар'юш Есламі помер. Молодий артист пішов у засвіти всього на 25 році життя. Перші подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Трагічну звістку про смерть Дар'юша Есламі повідомили на офіційній сторінці “Театру на Подолі” в Facebook. Тоні причини, чому життя актора обірвалося у такому молодому віці, поки невідомі. Проте ЗМІ ширять інформацію, ніби у Дарʼюша зупинилося серце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомили колеги Дар'юша, його серце зупинилося 16 липня. А у коментарях під дописом небайдужі висловлюють співчуття родичам та усім, хто знав молодого артиста особисто.

Не могла надивитись на тебе, не могла надихатися тобою, постійний "дефіцит тебе" відчувала, боялася вголос і привселюдно тобою пишатися, щоб не "злякати", як я була щаслива твоїм успіхам та перемогами...Я пишаюся тобою, моя найбільше любов всього мого життя! Добріше за твоє серце, хоч і таке хворе, я не знаю...Як нам тепер жити без тебе!?
— написала мама актора.
Дар'юш Есламі. Фото: facebook.com/TeatrnaPodoli
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що під Часовим Яром загинув музикант та артист "Дикого театру". Микола Ленок поліг у бою за Незалежність України.