Обірвалося життя зірки серіалів "Нюхач-2" та "Повернення Мухтара-4" Ігоря Щербака

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: facebook.com/molodyytheatre

Знаменитому актору театру та кіно було 68 років

17 липня український інформаційний простір облетіла сумна звістка. На 69 році з життя пішов відомий актор театру та кіно Ігор Щербак.

Про це повідомила трупа “Молодого театру” на своїй офіційній сторінці у Facebook. Зазначимо, що причина смерті заслуженого артиста України поки не називається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що актори висловили найщиріші слова співчуття з приводу непоправної втрати. Вони пригадали, яким світлим та натхненним був їхній колега.

Відійшов у вічність заслужений артист України Ігор Щербак. Колектив Молодого театру висловлює щирі співчуття родині актора. Ми будемо пам’ятати Ігоря хорошим другом і талановитим артистом, який завжди вмів створити навколо себе легку атмосферу творчості. Спочивай з миром, друже! Вічна пам'ять!,
- повідомляється на сторінці театру.

Зауважимо, що Ігор Щербак здобув неймовірну популярність завдяки своїм ролям у серіалах "Нюхач-2", "Центральна лікарня", "Повернення Мухтара-4", "Лист надії". Окрім того, він розвивав свій талант актора дубляжу та безумовно, театрального актора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка Театру на Подолі Даріуш Есламі помер на 25-му році життя. Мама молодого артиста емоційно прокоментувала гірку втрату.