Останній цивільний день: Андрій Лузан зізнався, за чим особливо сумуватиме після початку служби у СБС

Знаменитості
2 321

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Лузан. Фото instagram.comluzannnn

Учасник команди "Леви на джипі" поділився, як минув його останній цивільний день

Вже від 25 липня відомий український комік Андрій Лузан розпочне військовий вишкіл, після якого стане на захист України. А напередодні шоумен показав прихильникам, як пройшов його останній день перед мобілізацією.

Як відомо, гуморист вирішив доєднатися до Сил безпілотних систем (СБС). Андрій Лузан довго задумувався над питанням мобілізації, тому зараз він впевнений у правильності власного рішення, до якого довго готувався.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В останній день перед тим, як почати військовий вишкіл, комік докупив необхідні речі, які можуть йому знадобитися, про що розповів у своїх соцмережах. А насолоджуючись цивільним днем він дійшов висновку, чого саме йому особливо не вистачатиме в армії.

Знаєте за чим буду особливо скучати? За стрижкою. Той хто мене добре знає — в курсі, що я стрижуся раз на 10 днів. Збоку підрівняти, щоб гарненько було.
Не знаю, як буду без цього.
Взагалі думаю зробити експеримент — не стригтись півтора місяця, і не бритися. Подивитись, що з мене буде. Але не обіцяю,
— каже Андрій Лузан.
Андрій Лузан. Фото instagram.comluzannnn

Окрім того в сторис Лузан показав, що напередодні початку військового вишколу він провів вечір з друзями. Усі вони підтримали рішення шоумена мобілізуватися та зібралися разом перед тим, як Андрія буде мобілізовано. Зокрема в компанії гумориста засвітилися учасники команди “Леви на джипі” Валік Міхієнко та Микола Зирянов, шоумен Анатолій Анатоліч та його дружина Юла (Юлія Бойко), блогер Ігор Лаченков, журналістки Раміна Есхакзай, Влада седан та Ярослава Гресь, актор та ведучий Женя Янович, актор Саша Рудинський та інші.

Андрій Лузан. Фото instagram.comluzannnn
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от співак Іван Дорн не приховує, що уникає мобілізації. Саме тому артист з початку повномасштабної війни жодного разу не був в Україні.