Зірка "Левів на джипі" вже військовий: Андрій Лузан розповів про перші дні служби в ЗСУ (ФОТО)

Знаменитості
1 200

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Лузан. Фото luzannn_a

Відомий комік поділився враженнями від навчань та показав військові будні у формі

Відомий український комік і продюсер Андрій Лузан, який є співзасновником популярного гумористичного YouTube-каналу "Леви на джипі", поділився своїм досвідом проходження навчань у ЗСУ. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно гуморист повідомив, що його обрали до Сил безпілотних систем (СБС), і він вже розпочав проходження військових навчань. Артист отримав форму та базове обладнання, фото яких він опублікував у своєму Telegram-каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лузан зазначив, що для навчання йому створили всі умови, щоб зробити його максимально комфортним. Він також поділився, що задоволений харчуванням і показав своє меню. Крім того, артист розповів про навчання зі збору та розбору зброї, висловивши вдячність своєму тренеру за фізичну підготовку. Лузан зазначив, що під час навчань він постійно виконує різні вправи на витривалість.

Форму отримав. 30 секунд віджимань. 30 секунд присідань. 30 секунд напівберпі без стрибків. Човниковий біг. Я радий своєму рівню підготовки стосовно устаткування. У мене є все на всі випадки життя. І це дає можливість почувати себе в певній зоні комфорту. А це дуже важливо, коли ти місяць будеш жити у лісі. Дуже вдячний тренеру за свій фізичний стан. Обід — скарб,
— поділився враженнями Андрій Лузан.
Андрій Лузан. Фото luzannn_a
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Меловін заговорив про можливу мобілізацію у ЗСУ. Меловін відверто заявив, чи готовий поповнити лави української армії.